hvad siger andre om os

tak og taknemmelighed 


Et tusinde tak til alle vores tidligere gaster

Tusind tak for dig, der allerede har været ombord og har haft et af vores skibe som dit hjem i en periode. Som du nok allerede ved, så gør vi vores absolut bedste for at give alle ombord de bedste rammer! Alle vores gaster har været unikke på deres helt egen måde, som vi ombord satte stor pris på, så igen et tusinde tak for dig!

Vi kan se, at I er fantastiske mennesker som har delt fælles drømme og begejstring for nye og uforglemmelig oplevelser, sejlads, eventyr og hyggelige stunder - som til sammen fostrer nye venskaber, personlig udvikling og dannelse. Vi tør godt vove at påstå, at dem, der har sejlet med os, har lært sig selv at kende på en ny måde, er blevet mere bevidst omkring sig selv og sine medmennsker, har lært at indgå i et fælleskab, opdyrket sine sociale evner og ydet en ekstra indsats, når der var behov for det.

Vi kan skrive alverdens positive ting om vores foregående, fantastiske gaster, og hvor stor en glæde, det har været for os at se jer udvikle jer så positivt. Alt dette har I gjort på fremmed land, med sand mellem tæerne og saltvand i håret.

Den form for oplevelse og dannelse er svær at opnå på andre måder!hvad siger andre om sailing columbie ?

Vi har samlet en håndfuld udtalelser ud af de mange vi løbende modtager fra tidligere gaster

Pia 

Jeg har nu været ombord 2 gange, trods det at jeg aldrig tidligere havde sejlet. Første gang greb jeg chancen for at prøve en ny ferieform. Det blev en kæmpe succes! Felix og Cameron er nogle meget søde, sjove, hyggelige og omgængelige mennesker og de gør meget for, at alle ombord skal have det godt og at sikkerheden er i top.

Oplevelserne undervejs på begge togter er ikke til at beskrive anderledes end at det har været en oplevelse for livet. Det helt unikke ved at sejle rundt på den måde er, at man oplever naturen på nært hold, både ombord, i vand og på land og mange af disse oplevelser er der ikke mange som får, hvis man blot tager en flyver til en forudbestemt destination. Ved at bruge sejlbåd, som rejseform, oplever man meget små øer, steder, lokalbefolkning osv. på en helt særlig og dejlig måde.

Sailing Columbie får den absolutte bedste anbefaling og selv krydser jeg fingre for, at arbejdet tillader, at jeg igen får muligheden for at komme ombord.

Theresa

Ombord på Sailing Columbie er man ikke blot en gast, der sejler med på diverse togter, man er en del af Columbie familien og den hverdag der er på båden. Jeg har dannet mange nye relationer, og oplevet et landskab fra vandsiden, som jeg ellers aldrig ville. I et fællesskab på Columbie skal man være klar til deltage aktivt i de daglige gøremål og sejladsen. Er man klar på dette, får man en rejse man aldrig glemmer. Jeg har udfoldet mig socialt, og nydt de gode dykkermuligheder og andre oplevelser undervejs.

Det eventyr ville jeg aldrig være foruden!

 
frederik

Jeg har to gange tidligere været ude og sejle med Sailing Colombie, og må sige at det begge gange har været en kæmpe oplevelse. Det kan virke grænseoverskridende at bo og rejse rundt på en båd, men hvis man spørger mig, er det den fedeste måde at rejse på. Du bliver automatisk meget tæt med andre gaster, som også er på båden, og de bliver venner for livet! Familien som lever deres daglige liv på båden er også fantastiske mennesker, som velkommer gaster med åbne øjne!

Så hvis du er til palmer, strand og en masse dykning, så er dette helt sikkert et godt valg!

nikoline

Min tid ombord på Comi har været helt fantastisk. Jeg har lært en masse fede ting om sejlads og livet på vandet, som jeg helt sikkert ikke er færdig med at udforske! Der er styr på tingene og ikke mindst sikkerheden, så selv som uerfaren sejler, har jeg altid følt mig i de bedste hænder.

Jeg har fået unikke og uforglemmelige minder både på vand og på land, og det tætte fælleskab ombord har givet mig nogle venner for livet, som jeg er evigt taknemmelig for!

En kæmpe anbefaling herfra!

Malthe 

Kort og godt, så var livet ombord fuldstændig magisk. Hver dag var der mulighed for at gribe nye eventyr og hver aften bød på hygge og sammenhold. Jeg kan helt klart anbefale at stævne ud med Sailing Columbie.

Maja

Et surrealistisk drøm er blevet til virkelighed. To måneder som gast, og jeg har allerede fået så mange oplevelser - flere end jeg kunne have drømt om. Spændende dyr, en vild natur og nye venskaber, som jeg aldrig ville være foruden. I har beriget os med ny viden, og samtidig været tålmodige og givet os tid til at lære. Jeres tryghed har fået os alle til at føle sig hjemme!

Tak til Felix og Cameron for jeres altid åbne arme og smittende latter, og for et helt igennem fantastisk eventyr. En kæmpe anbefaling herfra. Vi ses igen<33

 
ida

At være ombord på Sailing Columbie er en fantastisk tid. Man sejler rundt på fantastiske øer og sammen med skønne mennesker får man udforsket en hel masse. Vi snorkler, dykker, bader, tager på vandreture og får oplevelser for livet. En tur man aldrig glemmer

sofie 

Sailing Colombie er et skønt sejlende fælleskab med en masse dejlige mennesker. Du får nogle fantastiske måneder med dyk, snorkling og alt det som dit hjerte ellers kan begære i de skønneste omgivelser.