Hvornår har man kunnet fremstille honning med kun én bi i kuben?

Cameron
ejer af sailing columbie 


Cameron er styrerkvinden bag Sailing Columbie.

Hun er den første du kommer i kontakt med, ligesom det også er hende der udvælger gasterne og sammensætter alle togterne.

Sammen med Felix har hun altid mange bolde i luften, og er fantastisk til at gribe dem alle.

Hun er en utrolig varm person, og en super menneskekender, og når hun ikke sidder begravet i arbejdet med gasterne, hjælper hun flittigt til med “handyarbejde” på bådene.

Hun interesserer sig for kultur, dans, madlavning og elsker musik man kan danse til.

Cameron er typen der kan snakke om alt mellem himmel og jord.

Felix
ejer af sailing Columbie 


Felix er kaptajnen bag Sailing Columbie.

Derudover er han en fantastisk dygtig skipper, der kan fikse alt ombord på et skib.

Samtidig står han bag alt rute planlægning, vejledning og vedligehold på skibene. Felix har altid mange bolde i luften og er et bevis på at mænd også kan multitaske.

Han er ligeledes certificeret dykker instruktør og udvidet førstehjælps instruktør. Han interessere sig for musik, madlavning, vin, og sejlads. Tiltrods for at han har fundet sig en danse mus som partner, så er Felix den sidste man ser på dansegulvet, til gengæld er han en fantastisk vært og chef i køkkenet.

Felix er eventyrlysten og elsker at være i selskab med andre.


Naomi & Columbus
letmatroser

Naomi og Columbus er er meget livsglade og udadvendte. De er erfarne søfolk, og tager gerne "skipper" rollen, når de får lov.  De er opvokset med verden som legeplads, og har altid nydt det. De er heller ikke bleg for at lære et par tricks fra sig, og deltager altid i snorkling, friedykning og andre aktiviteter ombord. 

De byder gerne op på dans, et kort spil, eller bage og lave mad. De elsker at vise hinanden frem, og er bedste venner. Til trods på deres alder er de dygtige til at svømme, og Naomi er stolt af at kunne fridykke ned til 4-5 meter, mens Columbus charmer sig ind på alle pigerne med sine små krøller og sine store brune øjne. Har du en kæreste der ikke er helt med på ideen om at få småfolk i familien, så skal du bare på et togt med os.

crew på comi

Daniel 
skipper på comi


Daniels sejlererfaring spænder vidt, lige fra sejlads på Lillebælt til inspektionsskibet Vædderen i de Grønlandske farvande mm. Ligeledes er han også uddannet hos Marinehjemmeværnet og bor på sin sejlbåd i Fredericia, når han er hjemme i Danmark.

Han er uddannet kok og kan helt sikkert få en gourmetmiddag ud af dagens fangst. Han er tidligere konkurrencesvømmer og fridykker.

Han er den fødte optimist og handymand som næsten kan fikse alt. Han går ikke af vejen for et godt brætspil og elsker virkelig at vinde. 

Anne
Dykkerinstruktør & blæksprutte på Comi 

Anne er vores globetrotter, der snart har rejst verden rundt med sin rygsæk i 100 lande. Nu oplever hun verdens via vand, gennem Sailing Columbie.

Anne lever efter Pippi Langstrømpes motto “Det har jeg aldrig prøvet før, det klare jeg helt sikkert” - Hun “må ikke” siger nej til en oplevelse, så Anne er altid frisk på et eventyr og en udfordring. - Man fortryder kun de chancer man ik tager… Derudover, er Anne vores dykkerinstruktør og blæksprutte ombord, og glæder sig til at vise jer den fantastiske verden under vandet.


Valdemar
styrmand & blæksprutte på comi 


Valdemar boede i Aarhus, inden han drog til Fransk Polynesien for at opleve et nyt hav under sin køl. Han har siden syvårsalderen været draget af havet og kan bl.a. skrive ungdoms EM i Matchrace på sit CV. Valdemar byder gerne op til dans med sine selvudnævnte "smørhofter", og hvis du er interesseret i at lære at trimme en båd, er han manden for det.

Crew på jelena 

mads
Skipper på jelena 


Mads er Sailing Columbies grand old man. Han har sejlet med os i over to år, og der er kommet mange gode gaster ud af hans lærdom. Udover at være en garvet sømand er Mads en fremragende kok, særligt hans lasagne og pastaretter er i vores optik Noma-værdige, og så er han typen, der kan få en sundowner til at vare til sunrise.


sara
styrkvinde & blæksprutte på jelena 


Sara er styrkvinde og ansvarlig for sociale medier på Jelena og Comi. Sara er oprindeligt fra København og har en journalistisk baggrund, men hendes eventyrlyst har bragt hende vidt og bredt i verden og seneste nu til søs. Hvis du har nattevagt med Sara, kan du godt forvente, at I får filosoferet over livets helt store spørgsmål sammen, og hvis du drømmer om at få taget et flot billede, er hun også kvinden for det.

Crew på spica 

Tobias 

Skipper på Spica


Tobias er skipper på Spica. Han har senest arbejdet i Søværnet, og har en bred erfaring fra det maritime miljø. Tobias har en grundig forståelse indenfor sejlads og dykning. Drømmer du om at forbedre dine dykkerfærdigheder, så er der her god mulighed for, at tilegne sig tips og tricks.
Hvis han ikke er i gang med to-do listen eller udforsker den ny tilranede kystlinje, finder du ham med sandsynlighed i hængekøjen med en god bog.

Isabella 

styrkvinde & blæksprutte på spica

Isabella er styrkvinde og ansvarlig for sociale medier på Spica. Hun er eventyr lysten, rejser meget, og elsker at udforske nye steder og kultur, hvilket har bragt hende til livet ombord, både som gast over en længere periode, og nu som en del af Sailing Columbie. Isabella er veludstyret med ja-hatten, uanset om det gælder bjergbestigning, dykning, spil eller en god sundowner, og man ser hende typisk altid med et smil på læben.

Derudover laver hun et prisværdigt pandebrød!