Hvornår har man kunnet fremstille honning med kun én bi i kuben?

Cameron
ejer af sailing columbie 


Cameron er styrerkvinden bag Sailing Columbie.

Hun er den første du kommer i kontakt med, ligesom det også er hende der udvælger gasterne og sammensætter alle togterne.

Sammen med Felix har hun altid mange bolde i luften, og er fantastisk til at gribe dem alle.

Hun er en utrolig varm person, og en super menneskekender, og når hun ikke sidder begravet i arbejdet med gasterne, hjælper hun flittigt til med “handyarbejde” på bådene.

Hun interesserer sig for kultur, dans, madlavning og elsker musik man kan danse til.

Cameron er typen der kan snakke om alt mellem himmel og jord.

Felix
ejer af sailing Columbie 


Felix er kaptajnen bag Sailing Columbie.

Derudover er han en fantastisk dygtig skipper, der kan fikse alt ombord på et skib.

Samtidig står han bag alt rute planlægning, vejledning og vedligehold på skibene. Felix har altid mange bolde i luften og er et bevis på at mænd også kan multitaske.

Han er ligeledes certificeret dykker instruktør og udvidet førstehjælps instruktør. Han interessere sig for musik, madlavning, vin, og sejlads. Tiltrods for at han har fundet sig en danse mus som partner, så er Felix den sidste man ser på dansegulvet, til gengæld er han en fantastisk vært og chef i køkkenet.

Felix er eventyrlysten og elsker at være i selskab med andre.


Naomi & Columbus
letmatroser

Naomi og Columbus er er meget livsglade og udadvendte. De er erfarne søfolk, og tager gerne "skipper" rollen, når de får lov.  De er opvokset med verden som legeplads, og har altid nydt det. De er heller ikke bleg for at lære et par tricks fra sig, og deltager altid i snorkling, friedykning og andre aktiviteter ombord. 

De byder gerne op på dans, et kort spil, eller bage og lave mad. De elsker at vise hinanden frem, og er bedste venner. Til trods på deres alder er de dygtige til at svømme, og Naomi er stolt af at kunne fridykke ned til 4-5 meter, mens Columbus charmer sig ind på alle pigerne med sine små krøller og sine store brune øjne. Har du en kæreste der ikke er helt med på ideen om at få småfolk i familien, så skal du bare på et togt med os.

crew på comi

Mads
Skipper på Comi 

Mads er Sailing Columbies grand old man. Han har sejlet med os i over to år, og der er kommet mange gode gaster ud af hans lærdom. Udover at være en garvet sømand er Mads en fremragende kok, særligt hans lasagne og pastaretter er i vores optik Noma-værdige, og så er han typen, der kan få en sundowner til at vare til sunrise.

Valdemar
CO skipper på comi 

Valdemar boede i Aarhus, inden han drog til Fransk Polynesien for at opleve et nyt hav under sin køl. Han har siden syvårsalderen været draget af havet og kan bl.a. skrive ungdoms EM i Matchrace på sit CV. Valdemar byder gerne op til dans med sine selvudnævnte "smørhofter", og hvis du er interesseret i at lære at trimme en båd, er han manden for det.

sara 
styrkvinde & blæksprutte på comi

Sara er styrkvinde og ansvarlig for sociale medier. Hun er oprindeligt fra København og har en journalistisk baggrund, men hendes eventyrlyst har bragt hende vidt og bredt i verden og seneste nu til søs. Hvis du har nattevagt med Sara, kan du godt forvente, at I får filosoferet over livets helt store spørgsmål sammen, og hvis du drømmer om at få taget et flot billede, er hun også kvinden for det.

Crew på jelena 

Jonathan
Skipper på jelena 


Jonathan har brugt de sidste år på at sejle i søværnet på Esbern Snare, og har i den sammenhæng haft to udsendelser. Han har sejlet mange forskellige havmiljøer, alt fra Afrikas kyst til Grønlands bidende kulde. Derudover har Jonathan også sejlet på Skoleskibet Danmark og en del andre skibe, og har et godt kendskab til livet ombord. Han er meget jordnær og en livsnyder. 

Når han så går på land, er han glad for at spille musik og spiller gerne op til fællessang, på enten guitar eller klaver. Ellers er Jonathan altid klar på nogle gode røverhistorier over en sundowner.


Anne
Dykkerinstruktør & blæksprutte på Jelena


Anne er vores globetrotter, der snart har rejst verden rundt med sin rygsæk i 100 lande. Nu oplever hun verdens via vand, gennem Sailing Columbie.

Anne lever efter Pippi Langstrømpes motto “Det har jeg aldrig prøvet før, det klare jeg helt sikkert” - Hun “må ikke” siger nej til en oplevelse, så Anne er altid frisk på et eventyr og en udfordring. - Man fortryder kun de chancer man ik tager… Derudover, er Anne vores dykkerinstruktør og blæksprutte ombord, og glæder sig til at vise jer den fantastiske verden under vandet.